Hop til indholdet.

UX til Børn i byen

Vi har lavet brugerstudier, interaktionsdesign, usability test og visuelt design til bornibyen.dk

Børn i byen hjælper børneforældre i København og Aarhus med at finde spændende oplevelser sammen med deres børn. Deres online univers består af bornibyen.dk, Børn i byen Klubben og Børn i Byens iPhone app.

Børnibyen.dk
Usable Machine har designet informationsarkitekturen på sitet, der gør det muligt at navigere i mere end 5000 steder, begivenheder og artikler. Samtidig har vi skabt et livligt og engagerende site, hvor der er rig mulighed for at interagere, blive inspireret og finde det, der er mest relevant for en selv.

UX designet er skabt i tæt samarbejder med Børn i byens redaktion og brugerne, hvor vi løbende har fået feedback fra målgruppen gennem interviews og usability tests.

Børn i byen Klubben
Senest har vi hjulpet Børn i byen med et redesign af Børn i byen Klubben. Tidligt i processen udviklede vi en prototype som vi testede på en række brugere. Her fandt vi en række problemer, som vi tog udgangspunkt i i designprocessen.

Et centralt problem omhandlede den tidligere betalingsmodel, som brugerne ikke var tilfredse med. Usable Machine  designede et helt nyt betalingsflow, som understøtter brugernes behov for en mere fleksibel betalingsmodel.

Desuden er medlemsskortet ændret fra at være et fysisk kort til nu kun at vises digitalt. Usable Machine har designet de nye flows vedr. det digitale medlemskort.

De eksisterende medlemmer af Klubben har responderet godt på det nye design, og antallet af medlemmer er steget efterfølgende.