Hop til indholdet.

User Interface Design

Det visuelle design skal understøtte interaktionsdesignet og brugervenligheden.

UI designet er vigtigt for brugernes forståelse og interaktion med produktet og er med til at understøtte designets brugervenlighed. Et godt UI design er med til at sikre at løsningen fremstår overskuelig, læsbar og er behagelig at anvende. Det virker appellerende for brugerne og kan bidrage til større tilfredshed med løsningen.

Vi lægger derfor vægt på, at løsningen for det rette ‘look and feel’, som understøtter interaktionsdesignet og brugervenligheden. Det skal være enkelt, indbydende og moderne.

Sammen med kunden beslutter vi en visuel stil for designet. Herefter kommer Usable Machine med et udkast til det visuelle design. I denne proces lægger vi vægt på at designets ‘tone’ passer til produktet og den platform der designes til.

Det visuelle design udarbejdes oftest til sidst i processen, hvor det dokumenteres i detaljer, så udviklingsteamet kan implementere det. Vi leverer et designspecifikation, der indeholder en visuel repræsentation af alle skærme, en style guide, samt en beskrivelse af retningslinjer for interaktionsdesignet.

Eksempel på designspecifikation

 

Design af CMS