Hop til indholdet.

UX Design

Vi designer brugeroplevelsen gennem en iterativ proces, der går fra idé til prototype.

Når vi laver et nyt UX design, starter vi med at kigge på brugeren behov og relevante inspirationskilder. Derefter begynder vi at generere ideer til det nye design, hvilket både kan ske internt i design teamet og i workshops med brugerne. Sammen vælger vi de bedste ideer og går derefter over til at skitsere konkrete designs til sider, funktioner eller navigation. Dette sker typisk i løbet af en eller flere workshops med udviklingsteamet, hvor det grundlæggende UX design udvikles.

Derefter begynder vi at udvikle wireframes og gør dette gennem 3-5 iterationer, hvor designet i hver iteration bliver raffineret og præciseret. Til sidst har vi typisk en detaljeret og interaktiv prototype, som kan anvendes til en brugertest.

Efter brugertesten går designet igennem en sidste runde af modifikationer, så alle  problemer bliver løst. Interaktionsdesignet dokumenteres i en kort UX specifikation.

Dernæst bliver det grafiske design skabt, hvor designet får det helt rigtige ‘look and feel’. I denne del af processen ligger vi vægt på, at det visuelle sprog skal understøtter brugernes interaktionsmuligheder i designet.

Herefter overleveres prototypen med et grafiske design og implementeringen kan gå igang.

Se case: UX design til digitale værktøjer til medicinalbranchen

Thumbnail_Cases-2

 

Vil du vide mere?
Ring på +45 31 450 500 eller send en mail til ingrid@usablemachine.com